...

+381 63 80 155 46

office@getfit.rs

PERSONALNI FITNES TRENINZI

Ostvari svoje ciljeve uz naše personalne fitnes treninge prilagođene tvom trenutnom stanju i potrebama

Zamisli fitnes trening koji je skrojen samo za tebe – svaki korak i svaki pokret prilagođen tvom trenutnom stanju i ciljevima. Naši personalni treninzi su više od vežbanja; oni su tvoje putovanje ka boljoj verziji sebe. U svakom trenutku, tu je trener koji te vodi i podržava, posvećen tvom uspehu i ostvarivanju ciljeva.

ZAŠTO GETFIT PERSONALNI TRENINZI

Skrojeni po tvojoj meri uz stalni nadzor stručnjaka

Prilagođeni program vežbanja: Tvoj trening je kreiran prema tvojim ciljevima, mogućnostima i obavezama, osiguravajući maksimalnu efikasnost i usklađenost sa tvojim individualnim potrebama.

Stalni nadzor trenera: Vežbaš pod pažljivim okom našeg sertifikovanog fitnes trenera, što smanjuje rizik od povreda i osigurava da svaka vežba bude izvedena pravilno.

Veći efekat vežbi: Rad sa trenerom osigurava da vežbe izvedeš ispravno, što povećava njihovu efikasnost i doprinosi bržem postizanju rezultata.

Poboljšanje opšteg zdravlja: Smanjuje rizik od hroničnih bolesti i pomaže u očuvanju zdravlja na duge staze.

Kontinuirana podrška: Trener je tu da te stalno podržava i motiviše, čak i kada pomisliš da ne možeš više, što ti pomaže da prevaziđeš prepreke i ostaneš fokusiran.

Obaveza prisustva na treningu: Redovno prisustvovanje treninzima je olakšano jer te trener očekuje, što smanjuje tendenciju preskakanja i pomaže u održavanju doslednosti.

Zasigurno postizanja ciljeva: Trener te stalno podseća na tvoje ciljeve i vodi te ka njihovom ostvarivanju, čak i kada se suočiš sa izazovima. Zato, ne odustaj – tvoja posvećenost će doneti rezultate!

Kako GetFit sprovodi personalne fitnes treninge

Video Thumbnail

NAŠ KONCEPT RADA

Od analize do rezultata sa planom treninga prilagođenim baš tebi

Kada se odlučiš za personalne treninge u GetFit-u, ulaziš u pažljivo osmišljen proces koji se fokusira na tvoje jedinstvene potrebe i ciljeve. Svaki korak do cilja pratimo, prilagođavamo i postižemo zajedno.

01

Analiza trenutnog stanja

Prvo, obavljamo detaljnu analizu tvog telesnog sastava na Taniti vagi. Ovaj pametan aparat nam pomaže da bolje razumemo tvoje trenutno stanje.

02

Definisanje ciljeva

Zatim, kroz intervju sa našim trenerom, mi istražujemo tvoj način i stil života, navike, kao i ciljeve koje želiš da postigneš kako bismo kreirali najbolji plan za tebe.

03

Testiranje trenutne forme

Sledeći korak je testiranje tvoje trenutne fizičke forme. Ove informacije nam pomažu da bolje razumemo tvoju formu i trenutno stanje tvog organizma.

04

Definisanje plana treninga

Na osnovu prethodnih koraka, kreiramo personalizovani plan treninga. Svaki detalj je prilagođen tvojim potrebama, ciljevima i fizičkim mogućnostima.

05

Plan ishrane (opciono)

Ako želiš, možemo da uključimo usluge nutricioniste u tvoj plan. On će ti pomoći da uskladiš ishranu sa svojim treninzima i da postigneš najbolje rezultate.

06

Predan rad

Na kraju, kreće naš predan rad. Trener te vodi kroz svaki trening, pruža podršku kako bi osigurao da ostaneš fokusiran na svoje ciljeve i da postigneš željene rezultate.

REZULTATE KOJE MOŽEŠ DA OČEKUJEŠ

Mi verujemo u tvoju promenu i rezultate. Pokreni se i postigni ih!

Naši treninzi su osmišljeni da ti donesu sve ove koristi, kako bi tvoje telo i um dostigli najbolje moguće stanje. Ipak, ključna karika u ovom procesu si ti – tvoja odlučnost i spremnost na promenu su ono što sve ovo čini mogućim.

POVEĆANJE

ENRGIJE

SMANJENJE

BOLOVA

KVALITETNIJI

SAN

BOLJE DRŽANJE

TELA

POBOLJŠANJE

IZGLEDA

BOLJE OPŠTE

ZDRAVLJE

SMANJENJE

TELESNE MASE

POVEĆANJE

MIŠIĆNE MASE

CENA NAŠIH PERSONALNIH TRENINGA

Izaberi paket koji odgovara tvom tempu i ciljevima

Naši cenovni paketi za personalne treninge kreirani su s mislima na tvoje potrebe i raspored. Prilagodili smo ih tako da odgovaraju broju termina koji tebi odgovara, u skladu sa tvojim poslovnim i privatnim obavezama.

GetFit Start

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

6 termina

130 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

GetFit Plus

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

8 termina

150 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

GetFit Pro

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

10 termina

160 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

GetFit Expert

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

12 termina

170 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

*Usluga uključuje mesečni jelovnik i monitoring tokom programa.

PRIČE NAŠIH KLIJENATA

Zašto naši klijenti vole da rade sa nama

Lana Mažić

Head of Marketing

“Prepoznajem velike pozitivne promene u raspoloženju i energiji. Treninzi su mi omogućili da započnem svaki dan s većim entuzijazmom i bolje se nosim sa svakodnevnim izazovima, što je zaista poboljšalo kvalitet mog života. Podršku koju dobijam od tima bih opisala kao izuzetnu. Posebno volim kada me treneri i vežbači dočekaju sa rečima - Hoću da budem kao Lana! :)"

Pročitajte ceo intervju

Zorica Čugalj Stojanović

Koordinatora programa

“Treneri me konstantno bodre, motivišu da “preskočim” svoje granice, i pružaju korisne povratne informacije i korekcije koje mi pomažu da napredujem. Treninge u većini slučajeva imam pre posla i saznanje da sam tako započela dan je neprocenjivo. Pozitivan uticaj oseća se ne samo u fizičkom smislu, već i u mentalnom, manifestuje se povećanjem samopouzdanja i energije."

Pročitajte ceo intervju

Renata Mitić

Vlasnica agencije za nekretnine

“Treneri su izuzetno bitni za moj napredak – njihova motivacija i podrška me guraju napred, čak i kada mislim da ne mogu više. Njihova sposobnost da razumeju moje ciljeve i prilagode treninge mojim potrebama čini svaki korak na mom fitnes putovanju lakšim i uspešnijim. Osećam se kao deo zajednice koja me zaista razume i podržava."

Pročitajte ceo intervju

Marijan Milićević

Corporate Real Estate Manager

“Ubrzo nakon što sam počeo redovno da treniram u GetFit Fitnesu i da pratim njihove savete o ishrani, primetio sam promene u svom telu i izgledu. 2019. godine, moj cilj je bio da smršam, i taj cilj je počeo da se ostvaruje već nakon prvih mesec dana. Tada sam primetio da osim što ostvarujem svoj primarni cilj, poboljšava se i moja opšta kondicija. Svakim danom sam se osećao sve bolje, a moje ukupno zadovoljstvo je raslo. Čak su počeli da nestaju i neki zdravstveni problemi koje sam imao do tada."

Pročitajte ceo intervju

Maja Knežević

Marketing Menadžer

“Od kada treniram u GetFit-u, osećam se kao da konačno brinem o sebi, što je izuzetno važno jer sam zadovoljnija, imam više samopouzdanja, volje i energije za sve što radim. Podrška je konstantna, sveobuhvatna i prava trenerska: znate kada treba "zategnuti", a kada "popustiti" – baš kako treba da bi se postigli dobri rezultati."

Pročitajte ceo intervju

Ana Kostić

Direktor proizvodnje i kvaliteta

“Nisam na nekom posebnom režimu ishrane, ali sam počela da obraćam pažnju na to šta mi zaista prija da pojedem i u kojoj količini. Nekada jednostavno jedemo lošu hranu iz navike, jer ne razmišljamo o tome. Ove promene, uz trening tri puta nedeljno, dovele su do idealnih rezultata kada je u pitanju insulin, što se nije dogodilo poslednjih 10 godina otkako imam insulinsku rezistenciju."

Pročitajte ceo intervju

Najnovije vesti i blogovi

Najnoviji saveti i priče sa GetFit bloga

Blog

Skini stomak posle porođaja i zakopčaj to dugme na farmerkama

Saznajte više

Blog

Briga o zdravlju i fitnes treninzi u 30-ima, 40-ima i 50-ima

Saznajte više

Blog

Zašto personalizovan plan ishrane donosi najbolje rezultate?

Saznajte više

NAJČEŠĆE POSTAVLJAN PITANJA

Imaš pitanje? Mi imamo odgovor!

01. Da li se najbolji rezultati postižu personalnim fitnes treninzima?

Apsolutno! Personalni treninzi su posebno osmišljeni da odgovaraju tvojim ciljevima i mogućnostima, što znači da svaki tvoj trening ima maksimalan efekat. Pod stalnim nadzorom trenera, vežbaš ispravno i smanjuješ rizik od povreda. Tvoj napredak se pažljivo prati i program se kontinuirano prilagođava kako bi te doveo do željenih rezultata. Kada pomisliš da ne možeš više, trener je tu da te motiviše i pokaže ti da možeš više nego što si mislio. To je naš tajni začin za postizanje vrhunskih rezultata!

02. Da li su personalni fitnes treninzi samo za mršavljenje?

Naravno da ne! Personalni treninzi nisu rezervisani samo za one koji žele da smršaju. Treneri prilagođavaju program vežbanja tvojim specifičnim potrebama i ciljevima, bilo da želiš da smanjiš telesnu težinu, povećaš snagu ili poboljšaš svoju fizičku spremnost. Personalni treninzi su pravi izbor za svakoga ko želi personalizovan pristup i optimalne rezultate.

03. Koji termini su dostupni za personalne treninge u GetFit-u i kako se zakazuju?

Radno vreme GetFit fitnes studija je od 06:00 do 22:00h. Svoj termin dogovaraš sa trenerom prema tvojim obavezama i našim slobodnim terminima.

04. Da li postoji mogućnost otkazivanja ili pomeranja termina personalnog treninga?

Da, postoji mogućnost. Ukoliko ne možeš da dođeš na svoj dogovoreni termin, možeš ga pomeriti na drugi termin koji ti odgovara. Samo je važno da na vreme obavestiš svog personalnog fitnes trenera kako biste se dogovorili o novom terminu.

05. Kako možeš da zakažeš besplatni probni trening kod nas?

Besplatni probni trening u našem GetFit fitnes studiju možeš zakazati pozivom na naš broj telefona ili popunjavanjem kontakt forme na našoj stranici. Sve potrebne informacije pronaći ćeš na stranici Kontaktirajte nas.

Želiš plan treninga koji je potpuno prilagođen tvojim potrebama i ciljevima? Obrati se našem timu i zakazi svoj besplatni probni trening.

Kontaktirajte nas
Uslovi korišćenja i politika privatnosti

© Sva prava zadržana. Getfit Fitnes Studio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.