...

+381 63 80 155 46

office@getfit.rs

Renata: Kako je vlasnica agencije za nekretnine postala i vlasnica vitalnog i zdravog života!

Razgovori sa klijentima

Borjana Damnjanović

26. Septembar

Kao vlasnica uspešne agencije za nekretnine, Renata svakodnevno balansira između brojnih poslovnih obaveza. Kada je shvatila da dugo sedenje u automobilu počinje da utiče na njenu fizičku kondiciju i zdravlje, odlučila je da stvari preokrene. Pre deset meseci, prvi put je kročila u GetFit Fitnes Studio, tražeći mesto gde će povratiti snagu, energiju i balans u životu. Danas, Renata ne samo da postiže svoje željene ciljeve, već uživa u svakom treningu, otkrivajući koliko mnogo može da dobije kroz posvećen rad na sebi. U ovom razgovoru, Renata nam otkriva kako je GetFit postao njen saveznik na putu ka zdravijem životu.

 

1. Šta te je podstaklo da započneš svoje fitnes putovanje u GetFit Fitnes Studiju?

 

Posao me često vezuje za sedenje, pa sam osećala potrebu da povratim fizičku kondiciju i sprečim potencijalne zdravstvene probleme. Pored toga, uvek sam imala potrebu da budem aktivna i da radim na sebi, što me je dovelo do odluke da unapredim svoje zdravlje kroz treninge. GetFit mi se učinio kao savršeno mesto da ne samo poboljšam kondiciju, već i da unapredim svoje celokupno zdravlje.

 

2. Kakva su bila tvoja očekivanja pre nego što si počela da treniraš kod nas?

 

Očekivala sam da će treninzi biti zahtevni, ali nisam mogla da predvidim koliko će se moje telo i um promeniti nabolje. Želela sam da se vratim u formu, ali GetFit mi je pružio mnogo više od toga – bolji imunitet, više energije i, naravno za nas žene izuzetno bitna stavka, bolji fizički izgled. 🙂

 

3. Kakve promene si primetila u svom fizičkom izgledu i kondiciji otkad treniraš u GetFit-u?

 

Od kada treniram u GetFit-u, primetila sam značajne promene u svojoj kondiciji i izgledu. Ne samo da izgledam bolje, već se osećam snažnije, energičnije i zdravije. Ove promene su mi dale dodatnu motivaciju da nastavim sa treninzima.

 

4. Da li si prilagodila svoj plan ishrane i kako je to uticalo na tvoje rezultate?

 

Iako moja ishrana nije bila loša ni pre, u GetFit-u sam dobila savete u vezi ishrane koji su me vodili ka boljem osećaju i većoj snazi. Tako da, prilagodila sam svoj plan ishrane koji sada još više podržava moje ciljeve.

 

5. Šta ti se najviše dopada u radu sa našim timom?

 

Ono što izdvaja GetFit tim su stručnost, posvećenost i neverovatna pozitivna energija. Treneri, predvođeni Borjanom, učine svaki trening zabavnim, čak i kada deluje nemoguće da završim određene vežbe. Njihov pristup je profesionalan, ali istovremeno opušten i prijateljski.

 

6. Kako naši treneri utiču na tvoju motivaciju i napredak?

 

Treneri su izuzetno bitni za moj napredak – njihova motivacija i podrška me guraju napred, čak i kada mislim da ne mogu više. Njihova sposobnost da razumeju moje ciljeve i prilagode treninge mojim potrebama čini svaki korak na mom fitnes putovanju lakšim i uspešnijim. Osećam se kao deo zajednice koja me zaista razume i podržava.

 

7. Koji ti je omiljeni deo treninga?

 

Moj omiljeni deo treninga je kraj, 🙂 ne zbog toga što je trening završen, već zbog elana i pozitivne energije koja me obuzme i drži ostatak dana. Osećaj postignuća nakon svakog treninga je neprocenjiv.

 

8. Kako su treninzi u GetFit Fitnes Studiju poboljšali tvoj svakodnevni život?

 

Treninzi u GetFit-u su poboljšali moj svakodnevni život na više načina. Imam više energije, bolje se osećam, a i moje opšte zdravstveno stanje je znatno poboljšano. Postala sam snažnija, kako fizički, tako i mentalno.

 

9. Šta bi preporučila nekome ko se još uvek dvoumi da li da krene sa vežbanjem?

 

Svima bih preporučila da krenu sa vežbanjem u GetFit-u, posebno osobama u srednjim godinama. Ovo je mesto gde ćete poboljšati svoje fizičko i psihičko stanje, i gde će vas stručni tim voditi ka vašim ciljevima na način koji je prilagođen vama.

 

10. Kako bi opisala rad sa GetFit Fitnes Studijom u tri reči?

 

Stručno, motivišuće, prijateljski.

 

Nadamo se da te je inspirisala priča naše drage Renate. Ako si i ti spreman/na da napraviš korak ka boljem zdravlju i boljem osećaju u svom telu, slobodno nas kontaktiraj i zakazuj svoj besplatan probni trening. Radujemo se prilici da te upoznamo, da se zajedno družimo i radimo na ostvarivanju tvojih ciljeva, jer zajedno možemo učiniti svaki tvoj dan boljim. I ne zaboravi – Vežbaj danas, živi zdravije sutra!

Tags

GetFit Fitnes Studio Iskustva Novi Beograd Razgovori sa klijentima

VESTI I BLOGOVI

Povezane vesti

Razgovori sa klijentima

Lana: Od sedentarnog načina života do energije i vitalnosti uz personalizovane fitnes treninge

Saznajte više

Razgovori sa klijentima

Zorica: Kako je jedna mama sa osteoporozom postigla bolje zdravlje i balans u životu!

Saznajte više

Razgovori sa klijentima

Marijan: Od 30 kilograma viška do vitalnosti i bolje forme uz personalizovane fitnes treninge

Saznajte više

Želiš li i ti da unaprediš svoje zdravlje uz naše personalizovane fitness treninge? Javi nam se i saznaj kako možemo zajedno da radimo na postizanju tvojih ciljeva!

Kontaktirajte nas
Uslovi korišćenja i politika privatnosti

© Sva prava zadržana. Getfit Fitnes Studio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.