...

+381 63 80 155 46

office@getfit.rs

GETFIT BODYDESIGN

Oblikuj svoje telo i povećaj mišićnu masu uz naš program prilagođen baš tebi 

Nikada nisi vežbao/la? Ili si možda vežbao/la, ali nisi bio/la 100% posvećen/a? Ako je tvoj odgovor da, razumemo te. Ali, sada je vreme za promenu. Naš program GetFit BodyDesign je tu da ti pomogne da oblikuješ svoje telo i poboljšaš mišićnu definiciju i tonus.

ZA KOGA JE GETFIT BODYDESIGN

Ojačaj telo, povrati snagu, povrati sebe

Slab mišićni tonus, bolovi u leđima, povećane masne naslage, loše držanje, manjak snage i kondicije, i sve to propraćeno manjkom samopouzdanja! Zvuči ti poznato? Nisi sam/a.

Naš fitnes program GetFit BodyDesign je osmišljen upravo za tebe. Kombinacijom aerobnih vežbi, treninga snage i fleksibilnosti, naš program je prilagođen tvojim jedinstvenim ciljevima i trenutnom fizičkom stanju. Još ako odeš korak dalje i na ovo dodaš plan ishrane koji podržava tvoje ciljeve vežbanja, brzo ćeš primetiti vidljive rezultate. I znaj, svaki ovaj korak te vodi bliže boljem mišićnom tonusu, smanjenju bolova, poboljšanju držanja i samopouzdanja. Uzmi kontrolu u svoje ruke i oblikuj svoje telo uz naš GetFit BodyDesign program!

Saznaj više o GetFit BodyDesign programu iz prve ruke

Video Thumbnail

NAŠ KONCEPT RADA

Korak po korak do tvog savršeno oblikovanog tela

01

Prvi korak ka
snažnom telu

Sve počinje sa prvim korakom, a kod nas je to analiza tvog telesnog sastava na Taniti vagi. Ovaj pametan aparat daje nam uvid u tvoje trenutno stanje, pomažući nam da razumemo tvoje telo i krenemo u pravom smeru ka rezultatima.

02

Razgovor sa
trenerom

Nakon toga, sledi razgovor sa našim personalnim fitnes trenerom. Ovo je trenutak kada se otvaraš, deleći svoj način života, navike i ciljeve. Kroz ovaj intervju, zajedno pravimo plan koji je savršeno usklađen sa tvojim potrebama i željama.

03

Popunjavanje
upitnika

Zatim, dolazi faza upitnika. Pitanja su pažljivo osmišljena da prikupi dodatne informacije o tebi. Ovi odgovori nam pomažu da još preciznije personalizujemo tvoj plan i obezbedimo da svaki korak bude usmeren ka tvom uspehu.

04

Testiranje forme i
stanja

Tvoje putovanje nastavlja se testiranjem tokom probnog treninga. Ova faza nam omogućava da sagledamo tvoju trenutnu formu i stanje organizma. Ovo znači, još više prilagođavamo plan treninga tako da savršeno odgovara tvom telu.

05

Kreiranje plana
treninga

Kada sakupimo sve podatke, naš trener kreira detaljan plan treninga za tebe. Preporučuje optimalan broj treninga koji se uklapa u tvoj stil života i pomaže ti da postigneš svoje ciljeve. Svaki korak je pažljivo planiran za maksimalne rezultate.

06

Plan ishrane
(opciono)

Ako želiš, možemo uključiti i usluge nutricioniste. On će ti pomoći da uskladiš ishranu sa svojim treninzima, pružajući ti podršku u postizanju najboljih rezultata i doprinoseći tvojoj sveukupnoj transformaciji.

07

Kontrola
napretka

Svake četiri nedelje, obavljamo novo merenje na Tanita vagi kako bismo pratili tvoj napredak. Ove provere nam omogućavaju da prilagodimo program i obezbedimo da ideš ka još boljim rezultatima.

08

Vera u
promene

Na kraju, tvoja vera i doslednost su ključni. Dok te podržavamo na svakom koraku, pravi rezultati dolaze kada i ti veruješ u njih. Drži se, ne odustaj – tvoja posvećenost će doneti izvanredne rezultate!

REZULTATE KOJE MOŽEŠ DA OČEKUJEŠ

1, 2, 3! Kreni i postigni rezultate na koje ćeš se ponositi

Naš personalizovani pristup donosi jasne i vidljive promene u tvom izgledu i osećaju, pružajući ti snagu, samopouzdanje i bolje zdravlje. Tvoje novo telo čeka – vreme je da ga osvojiš!

BOLJI MIŠIĆNI

TONUS

PROMENA

IZGLEDA

VEĆE

SAMOPOUZDANJE

SMANJENJE

NASLAGA

BOLJE

DRŽANJE

POVEĆANJE

SNAGE

BOLJE OPŠTE

ZDRAVLJE

BOLJA

IZDRŽLJIVOST

BOLJA

KONDICIJA

CENA NAŠEG GETFIT BODYDESIGN PROGRAMA

Izaberi paket koji odgovara tvom tempu i ciljevima

GetFit BodyDesign kombinuje aerobne vežbe, trening snage i fleksibilnosti kako bi ti pomogao da postigneš svoje željene ciljeve. Izaberi paket koji odgovara tvom tempu i počni da stvaraš rezultate na koje ćeš biti ponosan!

GetFit BodyDesign Start

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

6 termina

130 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

GetFit BodyDesign Plus

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

8 termina

150 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

GetFit BodyDesign Pro

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

10 termina

160 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

GetFit BodyDesign Expert

Detaljno testiranje i merenje

Personalizovani plan treninga

Vođenje i praćenje napretka

Analiza sastava tela

12 termina

170 EUR

Kontaktiraje nas

Usluge nutricioniste* (opciono) 60 EUR

*Usluga uključuje mesečni jelovnik i monitoring tokom programa.

PRIČE NAŠIH KLIJENATA

Zašto naši klijenti vole da rade sa nama

Lana Mažić

Head of Marketing

“Prepoznajem velike pozitivne promene u raspoloženju i energiji. Treninzi su mi omogućili da započnem svaki dan s većim entuzijazmom i bolje se nosim sa svakodnevnim izazovima, što je zaista poboljšalo kvalitet mog života. Podršku koju dobijam od tima bih opisala kao izuzetnu. Posebno volim kada me treneri i vežbači dočekaju sa rečima - Hoću da budem kao Lana! :)"

Pročitajte ceo intervju

Zorica Čugalj Stojanović

Koordinatora programa

“Treneri me konstantno bodre, motivišu da “preskočim” svoje granice, i pružaju korisne povratne informacije i korekcije koje mi pomažu da napredujem. Treninge u većini slučajeva imam pre posla i saznanje da sam tako započela dan je neprocenjivo. Pozitivan uticaj oseća se ne samo u fizičkom smislu, već i u mentalnom, manifestuje se povećanjem samopouzdanja i energije."

Pročitajte ceo intervju

Renata Mitić

Vlasnica agencije za nekretnine

“Treneri su izuzetno bitni za moj napredak – njihova motivacija i podrška me guraju napred, čak i kada mislim da ne mogu više. Njihova sposobnost da razumeju moje ciljeve i prilagode treninge mojim potrebama čini svaki korak na mom fitnes putovanju lakšim i uspešnijim. Osećam se kao deo zajednice koja me zaista razume i podržava."

Pročitajte ceo intervju

Marijan Milićević

Corporate Real Estate Manager

“Ubrzo nakon što sam počeo redovno da treniram u GetFit Fitnesu i da pratim njihove savete o ishrani, primetio sam promene u svom telu i izgledu. 2019. godine, moj cilj je bio da smršam, i taj cilj je počeo da se ostvaruje već nakon prvih mesec dana. Tada sam primetio da osim što ostvarujem svoj primarni cilj, poboljšava se i moja opšta kondicija. Svakim danom sam se osećao sve bolje, a moje ukupno zadovoljstvo je raslo. Čak su počeli da nestaju i neki zdravstveni problemi koje sam imao do tada."

Pročitajte ceo intervju

Maja Knežević

Marketing Menadžer

“Od kada treniram u GetFit-u, osećam se kao da konačno brinem o sebi, što je izuzetno važno jer sam zadovoljnija, imam više samopouzdanja, volje i energije za sve što radim. Podrška je konstantna, sveobuhvatna i prava trenerska: znate kada treba "zategnuti", a kada "popustiti" – baš kako treba da bi se postigli dobri rezultati."

Pročitajte ceo intervju

Ana Kostić

Direktor proizvodnje i kvaliteta

“Nisam na nekom posebnom režimu ishrane, ali sam počela da obraćam pažnju na to šta mi zaista prija da pojedem i u kojoj količini. Nekada jednostavno jedemo lošu hranu iz navike, jer ne razmišljamo o tome. Ove promene, uz trening tri puta nedeljno, dovele su do idealnih rezultata kada je u pitanju insulin, što se nije dogodilo poslednjih 10 godina otkako imam insulinsku rezistenciju."

Pročitajte ceo intervju

Najnovije vesti i blogovi

Najnoviji saveti i priče sa GetFit bloga

Blog

Skini stomak posle porođaja i zakopčaj to dugme na farmerkama

Saznajte više

Blog

Briga o zdravlju i fitnes treninzi u 30-ima, 40-ima i 50-ima

Saznajte više

Blog

Zašto personalizovan plan ishrane donosi najbolje rezultate?

Saznajte više

NAJČEŠĆE POSTAVLJAN PITANJA

Imaš pitanje? Mi imamo odgovor!

01. Koje vrste vežbi su najbolje za oblikovanje tela?

Ako te zanima kako da oblikuješ svoje telo, pravi odgovor je kombinacija vežbi sa opterećenjem i kardio vežbi. Ove vežbe zajedno grade mišiće i sagorevaju masti, pomažući ti da postigneš željeni izgled i kondiciju.

02. Da li je potrebno pratiti specifičnu ishranu uz vežbanje za oblikovanje tela?

Da, ishrana je ključna! Kada kombinuješ pravilnu ishranu sa vežbanjem, rezultati dolaze brže i lakše. Bez pažnje na ishranu, postizanje željenih ciljeva može biti teže. U našem fitness studiju nudimo dodatnu uslugu nutricioniste za one koji žele personalizovan plan ishrane napisan od strane stručne osobe. Ako tražiš samo opšte smernice, naši personalni fitnes treneri su tu da ti pomognu sa savetima o ishrani, jer imaju veliko znanje u ovoj oblasti. Ali, pripazi – ako te često pitamo da li se pridržavaš naših saveta, to je samo zato što želimo da postigneš najbolje rezultate! Zato, nema ljutnje za teška pitanja i iskrene odgovore!:)

03. Kako prilagoditi vežbanje ako imam prethodne povrede ili zdravstvene probleme?

Ako se boriš sa povredama ili zdravstvenim problemima, i ako ti lekar odobri vežbanje, najbolje je da treniraš uz stručan nadzor trenera. Oni će ti pomoći da prilagodiš program prema tvojim specifičnim potrebama, osiguravajući sigurnost i efikasnost treninga.

04. Koliko traje jedan trening za oblikovanje tela?

Trajanje treninga zavisi od tvoje trenutne forme, ali uobičajeno traje između 50 i 60 minuta. Ovaj vremenski okvir je dovoljno dug da se maksimalno posvetiš vežbama, a ne predugačak da se osećaš preopterećeno.

05. Koliko često treba vežbati da bi se videli rezultati?

Idealno je da vežbaš tri puta nedeljno. Ova učestalost je dovoljno česta da postigneš rezultate, a opet dovoljno fleksibilna da se uklopi u tvoj dnevni raspored.

06. Koliko dugo je potrebno da se primete rezultati?

Svaka osoba je različita, ali obično je potrebno najmanje tri meseca da primetiš prve promene. Strpljenje i doslednost su ključni – tvoj trud će se isplatiti. Dajemo ti časnu ekspertsku reč!:)

Želiš da oblikuješ telo i poboljšaš mišićnu definiciju? Kontaktiraj nas i zakaži besplatan probni trening!

Kontaktirajte nas
Uslovi korišćenja i politika privatnosti

© Sva prava zadržana. Getfit Fitnes Studio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.