...

+381 63 80 155 46

office@getfit.rs

Lana: Od sedentarnog načina života do energije i vitalnosti uz personalizovane fitnes treninge

Razgovori sa klijentima

Borjana Damnjanović

26. Septembar

U svetu gde svaki dan provodimo prikovani za ekrane i zanemarujemo važnost fizičke aktivnosti, pronalaženje pravog momenta za promenu može izgledati kao pravi izazov. No, ponekad, ta promena dolazi u obliku jedne inspirativne priče, koja nas podseti na to koliko je važno brinuti se o sebi i svom zdravlju. Upoznajte Lanu, čija priča o transformaciji u GetFit Fitnes Studiju pokazuje da mala promena može doneti velike rezultate. Kao vođa marketing tima u jednoj uspešnoj kompaniji, Lana je pravi primer da kreativnost i disciplina idu ruku pod ruku. Kada je Lana prvi put kročila u naš studio, tražila je više od samih fizičkih rezultata – tražila je stručnu podršku, dobru energiju i pravog mentora koji će je kvalitetno voditi kroz njeno fitnes putovanje. Kako je to putovanje izgledalo, šta je sve naučila i kako su treninzi u GetFit-u promenili njen život, saznajte kroz njene reči u nastavku teksta.

 

1. Šta te je podstaklo da započneš svoje fitnes putovanje u GetFit Fitnes Studiju?

 

Briga o ličnom zdravlju postala je ključna s obzirom na to da veći deo dana provodim ispred računara i vodim sedentaran način života. Osećala sam potrebu za promenom, a prvi probni trening sa Borjanom ostavio je sjajan utisak na mene. Pozitivan vajb, energija i prijateljski odnos sa Borjanom motivisali su me da nastavim, i evo već 2 godine redovno treniram, radujući se svakom novom treningu.

 

2. Kakva su bila tvoja očekivanja pre nego što si počela da treniraš kod nas?

 

Očekivala sam da ću naći dobrog mentora koji će me pravilno voditi kroz ceo proces. Veoma mi je važno da moje ulaganje vremena u treninge bude smisleno, pa sam tražila nekoga ko će mi pružiti pravi smer i podršku kako bih ostvarila svoje ciljeve.

 

3. Kakve promene si primetila u svom fizičkom izgledu i kondiciji otkad treniraš u GetFit-u?

 

Prepoznajem velike pozitivne promene u raspoloženju i energiji. Treninzi su mi omogućili da započnem svaki dan s većim entuzijazmom i bolje se nosim sa svakodnevnim izazovima, što je zaista poboljšalo kvalitet mog života.

 

4. Da li si prilagodila svoj plan ishrane i kako je to uticalo na tvoje rezultate?

 

Trudim se da se hranim zdravo kako bi treninzi imali maksimalan efekat. Iako nisam uvek dosledna u praksi, svesno se trudim da balansiram ishranu kako bi rezultati bili što bolji.

 

5. Šta ti se najviše dopada u radu sa našim timom?

 

Najviše cenim stručnost GetFit tima, pozitivnu atmosferu i sjajan odnos. Razumevanje za moj često intenzivan raspored, kao i fleksibilnost u pomeranju termina, čine moje iskustvo u radu sa GetFit timom još prijatnijim i efikasnijim.

 

6. Kako naši treneri utiču na tvoju motivaciju i napredak?

 

Treneri su ključni za moju motivaciju i napredak. Njihova posvećenost i odgovornost za moj napredak osiguravaju da budem dosledana i motivisana za treninge, što je od suštinskog značaja za moj uspeh.

 

7. Koji ti je omiljeni deo treninga?

 

Omiljeni deo treninga je celokupno iskustvo – sjajan spoj priče, smeha i kvalitetnih vežbi koje svaka ima svoj smisao  – i to uglavnom osetim odmah nakon završenog treninga. 🙂

 

8. Kako su treninzi u GetFit fitnes studiju poboljšali tvoj svakodnevni život?

 

Treninzi su mi pružili više energije i poboljšali moje raspoloženje. Moje telo je zahvalno za kvalitetno vreme koje mu posvećujem, što se odražava na celokupan kvalitet mog života.

 

9. Kako bi opisala podršku koju dobijaš od našeg tima?

 

Podršku koju dobijam od tima bih opisala kao izuzetnu. Osećam se cenjenom i podržanom, što je neprocenjivo. Posebno volim kada me treneri i kolege vežbači dočekaju sa rečima “hoću da budem kao Lana”. 🙂

 

10. Šta bi preporučila nekome ko se još uvek dvoumi da li da krene sa vežbanjem?

 

Moja preporuka je jednostavna: samo kreni i ne boj se početnih bolova. Tvoje telo će se prilagoditi, a koristi koje ćeš ostvariti daleko nadmašuju početne izazove.

 

11. Kako bi opisala rad sa GetFit fitnes studijom u tri reči?

 

Stručnost, posvećenost i iskrenost.

 

Nadamo se da te je inspirisala priča naše drage Lane. Ako si i ti spreman/na da napraviš korak ka boljem zdravlju i boljem osećaju u svom telu, slobodno nas kontaktiraj i zakazuj svoj besplatan probni trening. Radujemo se prilici da te upoznamo, da se zajedno družimo i radimo na ostvarivanju tvojih ciljeva, jer zajedno možemo učiniti svaki tvoj dan boljim. I ne zaboravi – Vežbaj danas, živi zdravije sutra!

Tags

GetFit Fitnes Studio Iskustva Novi Beograd Razgovori sa klijentima

VESTI I BLOGOVI

Povezane vesti

Razgovori sa klijentima

Zorica: Kako je jedna mama sa osteoporozom postigla bolje zdravlje i balans u životu!

Saznajte više

Razgovori sa klijentima

Renata: Kako je vlasnica agencije za nekretnine postala i vlasnica vitalnog i zdravog života!

Saznajte više

Razgovori sa klijentima

Marijan: Od 30 kilograma viška do vitalnosti i bolje forme uz personalizovane fitnes treninge

Saznajte više

Želiš li i ti da unaprediš svoje zdravlje uz naše personalizovane fitness treninge? Javi nam se i saznaj kako možemo zajedno da radimo na postizanju tvojih ciljeva!

Kontaktirajte nas
Uslovi korišćenja i politika privatnosti

© Sva prava zadržana. Getfit Fitnes Studio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.