Get Fit personalni fitness studio

Get Fit

Get Fit - O nama

Get Fit je kvalitetan i pouzdan fitnes studio, koji se nalazi u opštini Novi Beograd, u Belvile a u neposrednoj blizini naselja A blok i Savada, u potpuno novom prostoru, opremljen sa novom profesionalnom opremom, gde ćete uz pomoć iskusnih trenera lako doći do željenog cilja. Broj vežbača je ograničen čime se postiže potpuna posvećenost svakom klijentu ponaosob. Kroz kreiranje individualnih programa vežbanja, osobama koje su odlučile da promene loše životne navike, dajemo podršku i vodimo ih ka ostvarenju željenih pozitivnih promena. Mi se zalažemo da naši klijenti uvedu zdrav životni stil i fizičku aktivnost kao sastavni deo svakodnevnog života. Naša misija je kontinuirano povećanje familije rekreativaca kroz promociju zdravih stilova života koji doprinose očuvanju zdravlja, fizičke sposobnosti i zadovoljstva aktivnog druženja.

Savremeni profesionalni sport danas je postao fenomen vremena u kome živimo dok su postignuti rezultati nadmašili sva očekivanja. Međutim, ako pogledamo globalnu sliku savremenog načina života, nedovoljnu fizičku aktivnost pojedinaca i neadekvatna ishranu možemo videti da sve to dovodi do širokog opsega potencijalnih problema kojima je današnji čovek izložen. Domaća i svetska nauka, mediji, organizacije, profesionalnih sportisti ali i rekreativci svakodnevno rade na širenju svesti o potrebi svakodnevne fizičke aktivnosti koja se treba sastojati u fizičkom kretanju i vežbanju. Na prethodno upozorava i Svetska zdravstvena organizacija (World Health Organization – WHO).

Rekreativno bavljenje sportom treba da ima za motiv zdravlje, fizičku sposobnost i zadovoljstvo. U poslednje vreme prisutan je porast rekreativaca koji se počinju baviti nekim sportom. Većini njih uglavnom je cilj kako pobediti sebe i biti aktivan.

Sami osnivaci GET FIT-a izlaskom iz profesionalnog sporta i ulaskom u rekreativni, uvideli su nekompletnost ponude rekreativnih sadržaja skrojenih po meri savremenog čoveka. To se pre svega odnosi na potrebu savremenog rekreativca za:
- Vežbanje pre ili nakon radnog vremena što automatski zahteva rano i kasno radno vreme.
- Diskretnim i prijatnim prostorom, sa minimalnim brojem osoblja i rekreativaca za vreme izvodenja vežbi.
- Profesionalnim i diskretnim trenerima, koji će obezbediti kvalitetno vođenje treninga.
- Kvalitetnom opremom koja će učiniti vežbanje bezbednim ali i interesantnim.
- Stalnim uvođenjem novina u program vežbanja i opremu kako bi se izbegao efekat monotonije pri dužem vežbanju.

Vodeći računa o prethodnom, 2012-e godine nastao je Get Fit. Smešten na Novom Beogradu u naselju Belville - Belvil, u blizini više poslovnih objekata (AirPort City, Belgrade Office, Raiffaisen, GTC, Delta City...) i stambenih kompleksa (A Blok, Savada, West 65, ABlok), u potpuno novom prostoru, sa profesionalnom i novom sportskom i medicinskom opremom, radnim vremenom 7/365, iskusnim trenerima, priznatim nutricionistom i individualno osmišljenim programima, brzo je postao izbor i deo životne svakodnevice savremenog poslovnog čoveka.

Get Fit - Naš tim

Borjana Damnjanović

Osnivač fitness studia Get Fit. Bivši profesionalni sportista i sertifikovani personalni i funkcionalni trener sa višegodisnjim iskustvom. Licenca Saveza za fitnes i rekreaciju.

"Kao dugogodišnji profesionalni sportista prošla sam dosta uspona, padova, teških treninga. Imala sam priliku da sarađujem sa mnogobrojnim trenerima. Od svakog sam se trudila da naučim i usvojim najbolje, a isto tako dobro naučila koje greške ne bih da ponavljam u svom radu a koje sam osetila na svojoj koži. Danas kao trener, ono što smatram najbitnijim jeste odnos sa mojim vežbačima. Razumevanje i pristup svakom vežbaču treba pre svega da bude ljudski. Nije svako od nas rođen da se bavi sportom. Trudim se da svojim pozitivnim stavom učinim da svako ko dođe na trening oseti pozitivnu energiju i podršku sa moje strane. Kada se to postigne i ciljevi su lakše dostižni. To mi je pokazatelj da radim pravu stvar, odnosno da ljudi trenirajući sa mnom pre svega zavole vežbanje i u meni vide podršku.
Da se razumemo nije lako vežbati "

Aleksandar Babić

Sertifikovani personalni i funkcionalni trener sa višegodišnjim iskustvom. Pored iskustva kroz rad u Get Fit, uspešno je radio i u inostranstvu gde se usavršio iz oblasti funkcionalnog treninga i cross fit-a. Svoj pozitivan stav i energiju trudi se da prenese na vežbače.

Get Fit Naš tim